Project VKB

I

I

Lennik.

I

Ingreep in bestaand interieur.

Behoud en verandering. Herinterpretatie.

Inbrengen van een verhaal doorheen de ruimtes.

Verbinden. Op maat voor gebruik van iedere bewoner.

I

Vraag van de bouwheer:

Meer opbergruimte, praktisch & esthetisch

in inkomhal, bureau, leefruimte & eetruimte

I

Inbreng van architect:

Eén verhaal wordt doorheen de ruimtes doorgetrokken, zo wordt de open ruimte in de woning beter tastbaar.

Het gebruik van laag meubilair en goed geplaatste indirecte verlichting accentueren 'horizontaliteit', waardoor het gevoel van open ruimte versterkt wordt. 

Kleuren worden ingetogen gehouden, afgestemd op de bestaande vloermaterialen. Er wordt een basis, een drager gecreëerd waar het leven zich kan in, en rond, afspelen, met een speels onverwacht element in de bureauruimte dat heel kort, bij passage, in een flits de aandacht trekt.

I

Door creatief om te gaan met volume, compositie, verhouding & indirect licht wordt een sfeervol rustig ontwerp bekomen, met flexibele opbergruimte en een efficiënt plaatsgebruik.


Project DDC

I

I                                                               

Sint-Pieters-Leeuw.I

I

Integreren van nieuwe interieurelementen

Ruimtegevoel.

I

Leefruimte: wandmeubel, salon- en

aperitieftafel. Lichtplan.

I

Inkomhal: oorspronkelijk versterkt door nieuw.

I

Ontwerp in uitvoering.

Binnenkort meer foto's.

© AnSwinnen Architect.  All rights reserved.